Hondentrimsalon Happy PawsRoseline van Hooff
 

Over mij

Ik ben Roseline van Hooff en ben al ruim 9 jaar hobbymatig trimster.  

Ik ben momenteel bezig met de master Diergeneeskunde voor Gezelschapsdieren in Utrecht en werk naast de trimsalon nog in de specialisten- en spoedkliniek van het Medisch Centrum voor dieren in Amsterdam. 

Amsterdam is ook mijn woonplaats en ik reis dus op en neer tussen Amsterdam en Broek op Langedijk voor het trimmen van de hondjes. 

Ongeveer 10 jaar geleden besloot ik "ik wil hondentrimmer worden". Door het combineren van een deeltijdcursus honden trimmen en het stage lopen bij diverse trimsalons heb ik het honden trimmen geleerd. Door de kennis van deze cursus te combineren met mijn ervaring en de medische kennis waarover ik beschik kan ik medische (huid)problemen snel en tijdig herkennen bij mijn klantjes en daarover eventueel advies geven.


Hoe het begon...

Het begon allemaal met mijn eigen hondje Bobby, die helaas inmiddels al overleden is. Ik ,als jongedame, vond het erg leuk om hem zelf te knippen en had hier zoveel succes mee dat steeds meer mensen mij vroegen om hun eigen hondje te knippen. Vele geknipte en geschoren hondjes verder heb ik nu sinds 2019 mijn eigen officieel erkende trimsalon. Iets waar ik ontzettend trots op ben!


Mijn trimsalon

De honden worden getrimd in de salon in de garage van mijn ouderlijk huis. Hier heb ik mijn eigen "hokje" en de mogelijkheid om de honden heerlijk te wassen, knippen en verwennen. Uw hond wordt uiteraard alleen met het beste professionele materiaal behandeld in mijn trimsalon. 

Mijn trimsalon is aangesloten bij de "Vereniging Voor Trimmend Nederland". Uw hond krijgt daarmee gegarandeerd een vakkundige behandeling.


Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.
E-mailen
Bellen