Hondentrimsalon Happy PawsRoseline van Hooff
 

De eerste puppy behandeling

Een nieuwe pup in huis is heel wat! Zoveel nieuwe dingen te leren, waaronder ook het laten verzorgen van de vacht en alle aspecten die daarbij komen kijken. Daarom is het enorm belangrijk om al vroeg uw pup in contact te laten komen met de trimmer.


Een puppy behandeling is een korte behandeling van 45-60 min (max.) waarin uw pup kennis kan maken met alle materialen, geluiden en bezigheden in de trimsalon. Zo heeft u ook de mogelijkheid om te zien hoe het eraan toe gaat bij mij en mijn werkwijze.


Tijdens de behandeling borstel ik de pup, worden voetjes geknipt, de oren schoongemaakt, het sanitaire gebied geschoren (indien gewenst) en de nageltjes eventueel geknipt. Uw pup wordt nog niet gewassen, i.v.m. de nog erg gevoelige huid van een jonge hond.

Tevens krijgt u uitleg over de vachtverzorging van uw hondje en welke materialen daarbij het best gebruikt kunnen worden.


Let op: De  leeftijd van de pup moet minimaal 12 weken en maximaal 6 maanden oud zijn. Daarnaast moet de pup alle benodigde inentingen hebben gehad. 
E-mailen
Bellen